Norge
    Valuta:
      Logg inn  /   Opprett konto  

Bestselgere

Adidas Handball Spezial Norge | Adidas Herre Joggesko Blå Running Hvite 577614NO Adidas Handball...
NOK701.33  NOK573.80
Adidas Ultra Boost Norge | Adidas Dame & Herre Joggesko Hvite Mono 576328NO Adidas Ultra Boost...
NOK1,513.90  NOK807.96
Kjøpe Adidas Nmd R1 Primeknit På Nett | Adidas Dame Joggesko Rosa Svart 361108NO Kjøpe Adidas Nmd...
NOK1,411.05  NOK779.99
Billigste Adidas Nmd Runner | Adidas Dame & Herre Joggesko Rød Hvite Svart 472257NO Billigste Adidas...
NOK1,090.17  NOK736.38
Hjem ::  Personvern

Personvern

Personvern
Vi er forpliktet til å beskytte personvernet ditt. Vi gjennomgår kontinuerlig våre systemer og data for å sikre at vi kan tilby best mulig service til våre kunder. The Computer Misuse Act 1990 beskriver spesifikke brudd på uautoriserte handlinger mot datasystemer og data, og vi vil undersøke slike handlinger med sikte på kriminell påtale eller sivil saksbehandling for å gjenopprette skader mot de som har funnet ansvaret.

konfidensialitet
Vi vil ikke selge, distribuere eller leie dine personlige opplysninger til tredjeparter med mindre vi har din tillatelse eller lovlig for å gjøre det. Vi kan bruke dine personlige opplysninger til å sende deg markedsføringsinformasjon om tredjeparter som vi tror du kan finne interessante hvis du forteller oss at du ønsker at dette skal skje. Du kan be om detaljer om personlig informasjon som vi har om deg i henhold til databeskyttelsesloven 1998.

Loggfiler
Vi bruker IP-adresser for å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser, og samle bred demografisk informasjon for samlet bruk. IP-adresser er ikke knyttet til personlig identifiserbar informasjon. I tillegg, for systemadministrasjon, registrering av bruksmønstre og feilsøkingsformål, logger våre webservere automatisk standard tilgangsinformasjon, inkludert nettlesertype, tilgangstider / åpen post, URL forespurt og henvisning URL. Denne informasjonen deles ikke med tredjeparter og brukes kun i dette firmaet for å få vite grunnlag. Eventuell identifiserbar informasjon relatert til disse dataene vil aldri bli brukt på noe som helst annen måte enn det som er angitt ovenfor uten din eksplisitte tillatelse.

kjeks
En informasjonskapsel er en liten fil som ber om tillatelse til å bli plassert på datamaskinens harddisk. Når du er enig, legges filen til og informasjonskapselen hjelper deg med å analysere webtrafikk eller lar deg vite når du besøker et bestemt nettsted. Cookies tillater webprogrammer å svare på deg som individ og skreddersy operasjonen til dine behov, liker og misliker ved å samle og huske informasjon om dine preferanser. Vi bruker trafikkloggskapsler for å identifisere hvilke sider som brukes. Dette hjelper oss med å analysere data om trafikk på nettsiden og forbedre nettstedet vårt for å skreddersy det til kundens behov. Vi bruker bare denne informasjonen for statistisk analyse og deretter blir dataene fjernet fra systemet. Samlet sett hjelper cookies oss med å gi deg et bedre nettsted ved å gjøre det mulig for oss å overvåke hvilke sider du finner nyttige og hvilke du ikke gjør. En informasjonskapsel gir oss ikke tilgang til din datamaskin eller informasjon om deg, annet enn dataene du velger å dele med oss. Du kan velge å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettleser.